Tortë me mollë, speck dhe djath Asiago

 Tortë me mollë, speck dhe djath Asiago

Tortë me mollë, speck dhe djath Asiago

Përbërësit për katër persona:
  • Brum sfoljatë
  • 8 feta speck Alto Adige
  • 200 g djath Asiago
Përgatitja:
  1. Për të përgatitur këtë tortë përdorim një petë brumi sfoljatë. Nëse keni tepsi si ato për cup-cake mund ta prisni brumin sipas fomave, mos harroni që të mbuloni edhe pjesën anësore, kështu do të bëni torta të vogla për çdo pjestar të familjes.
  2. Petën vendosim mbi tepsinë ku do të pjekim tortën. Tavën më parë lyejeni me pak vaj ose vendosni letër furre.
  3. Vendosni mbi petë fetat e speck-ut.
  4. Pastroni mollët duke hequr pjesën e farave dhe priteni ne feta të holla rrethore. Fetat e mollës i shtoni mbi speck-un.
  5. Mbi mollën vendosni fetat e djathit Aiago.