Informacion për të gjithë klientët me kartë Conad!

 

 

 

Në vazhdim të komunikimit për daljen nga grupi Conad të supermarketeve Pronatyra, Conad Albania informon  klientët se të gjitha kartat Conad do të jenë funksionale për mbledhjen dhe përdorimin e pikëve të koleksionit 2023 vetëm në dyqanet e rrjetit Conad sipas listës:

Coand Albania
Conad Albania
Conad Albania