Tortë me mollë, speck dhe djath Asiago
Përbërësit për katër persona:
- Brum sfoljatë
 - 8 feta speck Alto Adige
 - 200 g djath Asiago
 
Përgatitja:
- Për të përgatitur këtë tortë përdorim një petë brumi sfoljatë. Nëse keni tepsi si ato për cup-cake mund ta prisni brumin sipas fomave, mos harroni që të mbuloni edhe pjesën anësore, kështu do të bëni torta të vogla për çdo pjestar të familjes.
 - Petën vendosim mbi tepsinë ku do të pjekim tortën. Tavën më parë lyejeni me pak vaj ose vendosni letër furre.
 - Vendosni mbi petë fetat e speck-ut.
 - Pastroni mollët duke hequr pjesën e farave dhe priteni ne feta të holla rrethore. Fetat e mollës i shtoni mbi speck-un.
 - Mbi mollën vendosni fetat e djathit Aiago.
 
