Fillimi Oferta Produktet Conad Karta e klientit Fidelity

Linja e produkteve AC Conad është markë projektuar për ata që kanë nevoja të veçanta ushqyese . Një ndihmë e përditshme për mirëqenien e të gjithë familjes .

Te gjitha te drejtat e rezervuara - Conad Albania © 2014                                            Krijuar nga AWG Linja e produkteve

Linja Senza glutine  është  e dedikuar për të gjithë njerëzit alergjike ndaj glutines. Një gamë e gjerë që përfshin makaronat , produktet e furrës, zëvendesuesit e bukës dhe shumë produkte të tjera të bëra me përbërës natyral pa pranine e glutines  duke ruajtur shijen .

Cuore

Regolarità

Difesa

Alta digeribilità

Senza glutine

Markat CONAD Conad Percorso Qualità Sapori & Dintorni CONAD Produktet biologjike Conad Conad Kids Conad AC   Conad Piacersi