Fillimi Oferta Produktet Conad Karta e klientit Fidelity

Hyr në botën e shijes që perhap Sapori &Dintorni  do të zbulosh kënaqësinë e shijeve të reja por dhe  shijen tradizionale, specialitete të vërteta të kuzhinës së pasur italiane.

Linja e produkteve Sapori &Dintorni përzgjedh një gamë të gjerë produktesh të paimitueshme  nga  zona të ndryshme të italisë, te përpunuara në mënyra tradizionale.


Conad përzgjedh prodhuesit  lokal me të kualifikuar.

Te gjitha te drejtat e rezervuara - Conad Albania © 2014                                            Krijuar nga AWG