Fillimi Oferta Produktet Conad Karta e klientit Fidelity

Linja e produkteve AC Conad është markë projektuar për ata që kanë nevoja të veçanta ushqyese . Një ndihmë e përditshme për mirëqenien e të gjithë familjes .

Te gjitha te drejtat e rezervuara - Conad Albania © 2014                                            Krijuar nga AWG Linja e produkteve

Linja Regolarità është e dedikuar për ata që duan të përmirësojnë rregullsinë e zorrëve dhe për të zvogëluar ndjenjën e fryrjes. Një gamë e gjerë e produkteve  të përgatitura për të ndihmuar ne balancimin e florës dhe funksionimin e mire ne zorreve.

Cuore

Regolarità

Difesa

Alta digeribilità

Senza glutine

Markat CONAD Conad Percorso Qualità Sapori & Dintorni CONAD Produktet biologjike Conad Conad Kids Conad AC   Conad Piacersi