Fillimi Oferta Produktet Conad Karta e klientit Fidelity


CILESI & LEVERDI


Marka  Conad  me mbi 1000 produkte të ndara në  kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar ne vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyre perfekte raportin cilësi – çmim.Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar rreptësisht. Asnjë  nga produktet ushqimore nuk përmbajnë përberës me prejardhje gjenetikisht te modifikuar (OMGJ)  kjo konfirmon edhe nje herë kujdesin qe ka Conad per t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.


Te gjitha te drejtat e rezervuara - Conad Albania © 2014                                            Krijuar nga AWG

Me shume se 1000 produkte ne supermarketet tona mbajne marken Conad

Pergjate viteve ato kane fituar besimin e konsumatoreve dhe gezojne raportin me te mire cilesi/cmim.

Per me teper, produktet me kete marke nuk permbajne OMGJ

Produktet me kete marke jane kontrolluar nga specialistet e Conad.

 Keto jane produkte te fresketa te cilat i kemi kontrolluar ne cdo etape te rritjes,

 nga farerat e deri ne momentin qe vendosen ne raftet tona

Produktet me kete marke jane tipike, te vecante,te cilesise me te larte.


 Ato perfaqesojne me te miren e shijes dhe tradites italiane

 dhe vecantine artizanale te rajoneve prej nga vijne.

Produktet me kete marke jane te certifikuara BIO nga BE.

Per te gjithe ju qe deshironi te ushqeheni ne menyre natyrale me respekt te plote ndaj ambjentit,

bimeve, kafsheve dhe shendetit tuaj.

Produktet me këtë markë janë të konceptuara për femijet.

Ato përbëjnë bazën për një ushqyerje të rregullt,

 te plotë dhe të shëndetshme për fëmijët.

Produktet me kete marke ndihmojne vijne ne ndihme te konsumatoreve me kerkesa te vecante ne ushqyerje.

Keto produkte ndihmojne konsumatore me probleme ne zemer, me sistemin tretes,

sistemin imunitar…

Produktet me kete marke permbajne me pak yndyre, me pak kalori,

nuk permbajne sheqerna te shtuar,

 permbajne me shume fibra dhe te ndihmojne te ndihesh

 ne forme pa hequr dore nga shija.