Fillimi Oferta Produktet Conad Karta e klientit Fidelity

Kombinimi i një ushqyerje të mire dhe një stil jetese ne mënyre aktive dhe te shendetshme është  i rëndësishem për të ruajtur një formë të mirë fizike. Për këtë arsye Conad ka projektuar për ju linjën Piacersi. Një gamë produktesh pa yndyrë, me pak kalori, pa sheqer te shtuar, të pasur me fibra të cilat jo vetëm që t’ju ndihmojnë për të ruajtur një formë të përsosur trupore por organizmi ushqehet  në mënyrë të shëndetshme dhe të ekuilibruar pa bërë sakrificë sepse janë dhe shumë të shijshme.

Një gamë e plotë që ju shoqëron në çdo moment të ditës tuaj, nga mëngjesi në darkë çdo ditë pa hequr dorë nga ushqimet e preferuara.

Te gjitha te drejtat e rezervuara - Conad Albania © 2014                                            Krijuar nga AWG